Børnerytmik i kirken, nyt hold | Abildgård kirke

Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
v/ Anne Luff
Børnerytmik i kirken, nyt hold

BørneRytmik i kirken er en hyggelig time en gang om ugen, hvor vi laver en masse musik sammen. BørneRytmik i kirken henvender sig til børn, som er blevet for store til at gå til Babysalmesang, og som er i alderen 1-3 år.

Vi skal synge, danse og lege, bruge både trommer, rasleæg og flotte tørklæder. Vi skal nyde stjernehimlen og slappe af til stille musik.

BørneRytmik i kirken er musikalsk legestue for børn i alderen 1-3 år sammen med forældre eller bedsteforældre.

Vi vil opleve kirken med alle sanser, synge, danse og lege både nye og kendte salmer og sange.

BørneRytmik i kirken er en dejlig måde at være sammen på og blive fortrolig med kirkens værdier og stemninger.

BørneRytmik i kirken er stedet, hvor I kan mødes med andre børn og forældre.

Holdstart

Tirsdag den 26. oktoberkl. 16.00, 8 tirsdage i træk).

Der er frugt, vand og kaffe klar fra kl. 15.30, så drop bare ind.

Pris: Kr. 140,- for alle 8 gange. Betales første gang.

Tilmelding kan ske her: TILMELDING TIL BØRNERYTMIK: https://forms.churchdesk.com/f...

Kontakt: Lærer Anne Luff, tlf. 29 70 74 44.