Nytårsgudstjeneste | Abildgård kirke

Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Marianne Bach
Nytårsgudstjeneste

Vi fejrer nytåret sammen med en gudstjeneste og efterfølgende "kirkekaffe", hvor vi serverer et glas bobler og kransekage, og hvor vi kan hilse på hinanden og ønske godt nyt år.

Julen er nyheden om, at når verden bliver vendt på hovedet af Covid-19, så er der stadig grund til at håbe. Julen er de gode nyheder om, at vi kan og tør have håb for livet, fordi det rent faktisk skete i de dage, at stjernebarnet viste sig at være for os – og ikke imod os.

Og derfor skal vi denne jul også synge den smukke håbssalme:

1. Solbarn, jordbarn, bag din tynde hud stråler mod os kærlighed fra Gud. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

2. Flygtning, krigsbarn, hjemløs og forladt, misbrugt, skadet i den dybe nat. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

3. Glemt barn, skræmt barn, med sit sarte sind, ingen mærker tåren på dets kind. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

4. Trodsigt, ensomt barn som vil ha’ mer. Trosbarn, Guds barn, håber, venter, be’r. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

5. Håbsbarn, fredsbarn, Barn af evighed, vis hvert jordbarn himlens herlighed. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

Tekst: Shirley Erena Murray/Eyvind Skeie. Melodi: Carlton R. Young