Julegudstjeneste | Abildgård kirke

Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Marianne Bach
Julegudstjeneste

Bemærk: Der kræves gyldigt coronapas for deltagelse for alle over 15 år.

Julen er nyheden om, at når verden bliver vendt på hovedet af Covid-19, så er der stadig grund til at håbe. Julen er de gode nyheder om, at vi kan og tør have håb for livet, fordi det rent faktisk skete i de dage, at stjernebarnet viste sig at være for os – og ikke imod os.

Og derfor skal vi denne jul også synge den smukke håbssalme:

1. Solbarn, jordbarn, bag din tynde hud stråler mod os kærlighed fra Gud. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

2. Flygtning, krigsbarn, hjemløs og forladt, misbrugt, skadet i den dybe nat. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

3. Glemt barn, skræmt barn, med sit sarte sind, ingen mærker tåren på dets kind. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

4. Trodsigt, ensomt barn som vil ha’ mer. Trosbarn, Guds barn, håber, venter, be’r. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

5. Håbsbarn, fredsbarn, Barn af evighed, vis hvert jordbarn himlens herlighed. Hør os, se os, Stjernebarn stig ned, så jordens børn i alle lande finder julens fred.

Tekst: Shirley Erena Murray/Eyvind Skeie. Melodi: Carlton R. Young