Abildgård Formiddag | Abildgård kirke

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 29. november 2021, Kl. 09:30 til kl. 12:00
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Abildgård Formiddag

Foredrag: Johannes Sløk - tragedie eller komedie? v/ Hans Nørkjær Franch er cand.theol. og sognepræst ved Aarhus Domkirke

Johannes Sløk var en tænker med en sag. Han brugte hele sit liv på at søge stadigt dybere i det spørgsmål, som mange af os stiller os: Hvad er egentlig meningen? For Johannes Sløk var meningen imidlertid mere end almindelig vanskelig at finde. Og det bragte ham på både afveje og hovedveje blandt historiens store tænkere. Hans egen grundlæggende holdning var, at mennesket var en misforståelse - et fejlslagent projekt i skabelsen. Og dén påstand havde han i sinde at konfrontere Vorherre med - hvis han altså kunne finde ham... Hans Nørkjær Franch er cand.theol. og og sognepræst ved Aarhus Domkirke. I 2016 udgav han sammen med Christian Hjortkjær bogen ”Perspektivforskydninger” i anledningen af Johannes Sløks 100 års fødselsdag.

Abildgård Formiddagene afholdes mandage kl. 9.30 – 12.00.

Pause mellem 10.30 – 11 med forfriskning og formiddagskaffe.

Bemærk: Sidste foredrag i rækken afholdes torsdag den 17. marts 2022 kl. 10-13:30.

Deltagerbetaling

Enkeltarrangement: Kr. 30,- Sæsonbillet for hele forløbet: Kr. 150,-