Abildgård Formiddag | Abildgård kirke

Dato Mandag d. 27. september 2021, Kl. 09:30 til kl. 12:00
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Abildgård Formiddag

Foredrag: Om håb v/ Bjørn Rabjerg, adjunkt, ph.d., daglig leder af Løgstrup-arkivet, Aarhus universitet

Hvad skal vi stille op med håbet, og kan vi overhovedet stille noget op med det? Igennem tiden har tankerne om håbet skiftet meget, og håbet lever således stadigvæk en lidt omtumlet (og også til dels en lidt overset) tilværelse, hvor det dels opfattes som en kristen dyd, dels er blevet beskyldt for at være en ”hulkindet skøge”, der blot driver gæk med os stakkels mennesker og trækker os rundt ved næsen. I foredraget håber(!) vi på at komme sagen lidt nærmere.

Abildgård Formiddagene afholdes mandage kl. 9.30 – 12.00.

Pause mellem 10.30 – 11 med forfriskning og formiddagskaffe.

Bemærk: Sidste foredrag i rækken afholdes torsdag den 17. marts 2022 kl. 10-13:30.

Deltagerbetaling

Enkeltarrangement: Kr. 30,- Sæsonbillet for hele forløbet: Kr. 150,-