Vendsyssel Festival koncert: VoNo Vocals - Earth Call | Abildgård kirke

Dato Tirsdag d. 10. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Vendsyssel Festival koncert: VoNo Vocals - Earth Call

VoNo Vocals blev tidligere kaldt Voces Nordicae og er et vokalensemble fra Stockholm bestående af 12 sangere og den danske dirigent Lone Larsen.

Ensemblet blev etableret i 1999 og tiltrækker erfarne sangere, der ønsker at udforske nye udtryk i ensemblesang. Udgangspunktet er det klassiske a cappella-repertoire, der er forbundet med folkemusik og populære musikalske traditioner.

Improvisation i forskellige former er centrale i kombination med sceniske udtryk.

Med inspiration fra de unge stemmer, der i dag protesterer mod verdens misbrug af ressourcer, adresserer forestillingen ’Earth Call’ de udfordringer, vi står over for som medmennesker. En forestilling, der i musikken, billedet og bevægelsen gennemsyres

af det underliggende tema: at leve i harmoni med andre og jordens ressourcer.

Alt ledsaget og forstærket af fotokunst signeret Kristina Junzell.

Showet er baseret på FNs 17 globale udviklingsmål, som er blevet vedtaget af verdenslederne for at opnå social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i 2030.

Program: ”Earth Call” havde premiere på ’Fotografiska’ i Stockholm den 16. april 2016 og tages nu op igen med fornyet aktualitet og nykomponeret musik af bl.a. Tina Andersson.

Arrangør: Vendsyssel Festivals styrelse.
Billetpris: kr. 200,-
Billetter købes på vendsysselfestival.dk