19 Menighedsmøde | Abildgård kirke

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 22. juni 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
19 Menighedsmøde

Menighedsrådet inviterer til det lovpligtige menighedsmøde i kirkens lokaler den 22. juni kl. 19.00.

Dette møde er menighedens årsmøde, hvor menighedsrådet beretter om arbejdet i det foregående år og aflægger regnskab for året.

Det er også mødet, hvor menighedsrådet fremlægger planer for arbejdet i indeværende år. Og præsenterer budget fro indeværende år.

Vi vil i år giver en orientering om vort engagement i familienetværket, der er et samarbejde mellem Blå Kors, Elsk Frederikshavn og Abildgård kirke.

Vi vil ligeledes informere om et samarbejde med De samvirkende menighedsplejer, som vi vil etablere i år.

Endelig har sognepræst Simon Nielsen lovet, at han vil give en kort præsentation af sig selv.

Vi  tror at det vil blive en spændende aften og håber mange vil møde op.

Menighedsrådet