Kirkecafe for udviklingshæmmede voksne (kopi) | Abildgård kirke

Kirkecafe for udviklingshæmmede voksne (kopi)

Kirkecafe for udviklingshæmmede voksne (kopi)

Dato Tirsdag d. 5. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:45
Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
v/ præst fra Abildgård Sogn

En aften i hver måned fra oktober til maj er der kirkecafé for udviklingshæmmede voksne tirsdage kl. 19.00 – 20.30.

Vi begynder med en kort gudstjeneste i kirkerummet, hvor vi hører fortællinger fra Bibelen, som både handler om Gud, Jesus og om os selv. I den forbindelse ser vi på spændende ting fra vores hverdag eller naturen, som på en eller anden måde indgår i emnet. Måske oplever vi skuespil, hvor nogle af deltagerne også kan være med. Vi hører dejlig musik fra orgelet og synger med på sange vi kender eller lærer at kende.

Efter gudstjenesten går vi ind i den store sal, hvor der serveres kaffe og kage. Derefter er der underholdning. Ofte hygger vi os med sang og musik som vi selv står for eller sammen med gæster udefra.

Kirkecaféen er for udviklingshæmmede voksne fra hele Frederikshavn kommune. Ledsagere, pårørende og venner er velkomne.

Vi mødes

• 6. oktober 2020: Knud Erik Thrane og Tina Siel synger og spiller.
  • 3. november 2020: Besøg af Tove Terp.
  • 8. december 2020: Vi spiller banko.
  • 5. januar 2021: Flemming og Lars underholder.
  • 2. februar 2021: En aften med sang og musik.
  • 2. marts 2021: Gimle underholder.
  • 6. april 2021: Sydbyens Orkester v/ Birthe Skov spiller.
  • 25. maj 2021: Vi får besøg af Pia Tein.

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med jer.

Kontakt: Jytte Schaltz, tlf. 20 48 42 66, jytteschaltz@gmail.com