Pilgrimsvandring | Abildgård kirke

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 5. september 2020, Kl. 09:30 til kl. 16:00
Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Gratis, begrænset antal deltagere

OP, AL DEN TING

Med temaet: Op, al den ting, som Gud har gjort, vil vi vandre i hans herlighed i Uggerby Klitplantage, som blev plantet for at hindre sandflugt sidst i 1800 - tallet. Uggerby Klitplantage består af beskyttede naturtyper som, strandbred, strandsump og klitter. Vi skal vandre på brinken langs Uggerby Å, der sammen med klitplantagen er udpeget til EU – habitatområde på grund af sjældne planter, tudser og sommerfugle. Vi kommer selvfølgelig også ud at vandre på Uggerby Strand.

Vi starter vores vandring ved den flotte Uggerby kirke.

Kirke var oprindelig er en romansk kampestenskirke fra 1200-tallet. Senere ombygget i 1925 og renoveret i 2007. Herefter vil vi vandre, som på forsiden beskrevet, i den flotte natur ved å, i klitplantage og ved strand.

Rutens beskaffenhed

Vandringen er på meget varieret underlag. Der er ca. 3 km. på asfaltvej, medens de øvrige 11 km. er på skovveje, skovstier, bugtede klitstier og strandbred.

Om pilgrimsvandringen:

Vandringen foregår i et roligt tempo, ca. 4 km. i timen. Efter ca. en times vandring holdes en pause, hvor der er tid til at nyde den medbragte mad og drikke. Efter hver pause indleder sognepræst Gurli Møller Andreasen med ord til eftertanke. Nogle af vandringerne foregår i stilhed, hvor der er mulighed for ro til eftertanke og / eller nyde naturen og dens lyde.

Tid og sted:

Lørdag d. 5.9. kl. 9.30, mødes vi ved Uggerby kirke, Uggerbyhøjvej 24, 9800 Hjørring, hvor vi også slutter vandringen kl. ca. 16.00

Praktiske oplysninger:

Medbring mad og ikke mindst drikke til dagen. Praktisk fodtøj der kan tåle vand. I perioder kan nogle stier være fugtige. Regntøj for en sikkerhedsskyld.

Tilmelding / pris:

Grundet evt. restriktioner om deltagerantal på grupper, ønskes tilmelding senest torsdag d. 3. 9. på mail hannaogernst@gmail.com eller på 20885894. Det er gratis at deltage.

Transport:

Der er egen transport. Har du problemer med at komme til Uggerby vil vi prøve at være behjælpelig. Hvis du har plads i din bil og vil tilbyde transport hører vi gerne herom. Begge dele på mobil: 2088 5894 eller e-mail hannaogernst@gmail.com

Må din vej gå dig i møde.

Pilgrimsgruppen Abildgård Kirke

Gurli, Else og Hans Kristian, Hanna og Ernst.