Jesus Christ Superstar | Abildgård kirke

Dato Onsdag d. 9. juni 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn

Forestillinger: 9.,  10. og 11. juni. Alle dage kl. 19.30

Abildgård Kirke er stolte af at kunne præsentere en koncertversion af den 50 år gamle musical Jesus Christ Superstar med kendte solister og stort orkester.

Allan Mortensen spillede Judas i den oprindelige forestilling og har takket ja til igen at synge de smukke sange fra dengang.

Der vil også under koncerten blive spillet andre musicalhits af Andrew Lloyd Webber samt fra musicalen Godspell, hvor Allan Mortensen spillede Jesus.

Medvirkende: Allan Mortensen, Anders Teigen, Lise Robenhagen Hjørne, Ole Rasmus Møller, Thomas Høj Falkenberg og Blue Note Choir under ledelse af Henrik Strøm.

Der vil til disse koncerter blive samlet et 10 mands orkester under ledelse af Knud-Erik Thrane. Organist Søren Rasmussen på orgel.