Børnerytmik i kirken, start

Tirsdag d. 7. januar 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
v/ Heidi Ettrup Lehm

BørneRytmik i kirken er en hyggelig time en gang om ugen, hvor vi laver en masse musik sammen. BørneRytmik i kirken henvender sig til børn, som er blevet for store til at gå til Babysalmesang, og som er i alderen 1-3 år.

Vi skal synge, danse og lege, bruge både trommer, rasleæg og flotte tørklæder. Vi skal nyde stjernehimlen og slappe af til stille musik.

Og måske kigger vores lille Kirkemus indenfor…

BørneRytmik i kirken er musikalsk legestue for børn i alderen 1-3 år sammen med forældre eller bedsteforældre.

Vi vil opleve kirken med alle sanser, synge, danse og lege både nye og kendte salmer og sange.

BørneRytmik i kirken er en dejlig måde at være sammen på og blive fortrolig med kirkens værdier og stemninger.

BørneRytmik i kirken er stedet, hvor I kan mødes med andre børn og forældre.

Holdstart

Tirsdag den 7. januar kl. 16.30 - og derefter 7 tirsdage i træk (undtagen 18/2).

Der er frugt, vand og kaffe klar fra kl. 16.00, så drop bare ind.

Pris: Kr. 140,- for alle 8 gange.

Tilmelding: Sker på kirkens hjemmeside fra november 2019

Kontakt: Kirke- og kulturmedarbejder Heidi Ettrup Lehm, tlf. 42 51 17 96 eller på e-mail: heidi@abildgaard-kirke.dk.

Underviser: Heidi Ettrup Lehm er kirke- og kulturmedarbejder ved Abildgård Kirke. Her arbejder hun primært med børn og unge. Heidi er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium og har i flere år arbejdet som lærer for børn med særlige behov.