Gud og Spaghetti | Abildgård kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gud og Spaghetti

JAN
30

Gud og Spaghetti


Dato Torsdag d. 30. januar 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:30
Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Medvirkende
Præst, Abildgård Kirke
Gud og Spaghetti

Til Gud & Spaghetti kan du møde kirke og kristendom i børnehøjde.

Gud & Spaghetti – gudstjenesterne er korte (25-30 minutter) og enkle. Vi synger børnesalmer, kigger i kirkekufferten med overraskelser, hører bibelfortælling, beder Fadervor og får Guds velsignelse. Gudstjenesten henvender sig til børn i 4 års alderen og andet til børn i op til 12 års alderen.

Efter gudstjenesten går vi i salen og spiser aftensmad. Når vi har spist, vil der være små sjove aktiviteter for børnene i ca. en halv time. Her har du som voksen mulighed for at nyde en kop kaffe og få en snak med andre forældre. Børnene deles op i forskellige aldersgrupper, og aktiviteterne er tilpasset både små, større og store.

Gud & Spaghetti foregår om torsdagen kl. 17.00-18.30. De ligger i ”ulvetimen”, et ofte stresset tidspunkt på dagen, der forvandles til en god fælles oplevelse for hele familien, hvor vi holder gudstjeneste, spiser sammen med andre børnefamilier – og børnene har det sjovt med jævnaldrende.

Man behøver ikke tilmelde sig. Man møder bare op – både børn, familier, far, mor, søskende, venner, bedsteforældre og…..

Maden koster 30 kr. for voksne og 0 kr. for børn. Der serveres gratis frugt.

Kontakt