Gud og Spaghetti | Abildgård kirke

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 30. januar 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:30
Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Præst, Abildgård Kirke
Gud og Spaghetti

Til Gud & Spaghetti kan du møde kirke og kristendom i børnehøjde.

Gud & Spaghetti – gudstjenesterne er korte (25-30 minutter) og enkle. Vi synger børnesalmer, kigger i kirkekufferten med overraskelser, hører bibelfortælling, beder Fadervor og får Guds velsignelse. Gudstjenesten henvender sig til børn i 4 års alderen og andet til børn i op til 12 års alderen.

Efter gudstjenesten går vi i salen og spiser aftensmad. Når vi har spist, vil der være små sjove aktiviteter for børnene i ca. en halv time. Her har du som voksen mulighed for at nyde en kop kaffe og få en snak med andre forældre. Børnene deles op i forskellige aldersgrupper, og aktiviteterne er tilpasset både små, større og store.

Gud & Spaghetti foregår om torsdagen kl. 17.00-18.30. De ligger i ”ulvetimen”, et ofte stresset tidspunkt på dagen, der forvandles til en god fælles oplevelse for hele familien, hvor vi holder gudstjeneste, spiser sammen med andre børnefamilier – og børnene har det sjovt med jævnaldrende.

Man behøver ikke tilmelde sig. Man møder bare op – både børn, familier, far, mor, søskende, venner, bedsteforældre og…..

Maden koster 30 kr. for voksne og 0 kr. for børn. Der serveres gratis frugt.