Abildgård Formiddag: Martin Schwarz Lausten

Mandag d. 28. oktober 2019, Kl. 09:30 til kl. 12:00
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
Martin Schwarz Lausten

Martin Schwarz Lausten: Emne: ”Kættere i kirken”. Lige fra kirkens begyndelse har der været mennesker, som begyndte at forkynde noget, som stred imod kirkens vedtagne lære. Ofte blev disse afvigere udstødt, forfulgt, ja henrettet. Men hvordan afgjorde man, at der var tale om kætteri? Efter omtalen af nogle sager fra tidligere tider, samles opmærksomheden om nogle vidt forskellige afvigere i folkekirken i nyere tid. Hvad sagde de? Hvordan blev de behandlet? Kan man i kirken sige, hvad man har lyst til? Har vi stadig kætterdomstole? Det er nogle af de spørgsmål, som bliver behandlet.

Abildgård Formiddage er en foredragsrække, hvor vi tager fat på nogle af livet store spørgsmål. Temaet i denne sæson er "Hvordan er vi kristne? -  sådan!" Foredragene afholdes MANdage kl. 9.30-12.00. Pause mellem 10.30- 11.00 med forfriskning og formiddagskaffe. Deltagerbetalingen er 30 kr. pr. gang eller 150 kr. for hele forløbet. Tilmelding gerne til Arne Holdensen: tlf. 30 53 50 89, arneholdensen@gmail.com. Minimum deltagerantal for gennemførelsen er 40.