Abildgård Formiddag: Inge-Lise og Flemming Bau

Dato Mandag d. 23. september 2019, Kl. 09:30 til kl. 12:00
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
Inge-Lise og Flemming Bau

Inge Lise og Flemming Bay: ”Tegn i rummet”. Væver Inge-Lise Bau og billedkunstner/designer, Flemming Bau vil med billeder af deres værker fortælle: - om kirkeårets farverige fortælling - om “billeder båret i rummet” i kirker fra hele landet - om inspiration, tanker og skitser - om arbejdet med farvning og vævning. Gennem 45 år har de arbejdet tæt sammen om skabelsen af tekstilkunst. I mere end 50 af landets gamle og nye kirker kan vi opleve deres værker. Senest har de udgivet bogen ”Tegn i rummet”, hvor både værkerne og de kirker, som de er skabt til, beskrives. Værkerne omfatter over 100 unika-messehagler, der betegnes som »billeder båret i rummet«, og permanente værker – antependier, vævede altertavler og billedtæpper.

Abildgård Formiddage er en foredragsrække, hvor vi tager fat på nogle af livet store spørgsmål. Temaet i denne sæson er "Hvordan er vi kristne? -  sådan!" Foredragene afholdes MANdage kl. 9.30-12.00. Pause mellem 10.30- 11.00 med forfriskning og formiddagskaffe. Deltagerbetalingen er 30 kr. pr. gang eller 150 kr. for hele forløbet. Tilmelding gerne til Arne Holdensen: tlf. 30 53 50 89, arneholdensen@gmail.com. Minimum deltagerantal for gennemførelsen er 40.

Ophavsret: