Abildgård Eftermiddag: Anna-Marie Lauenstein

Anna-Marie Lauenstein, missionær i Tanzania
30 kr. inkl. kaffe og kage

Kirken i Tanzania i arbejdstøjet

Anna-Marie Lauenstein er uddannet lærer og udsendt med sin mand Louis Møllerfors til Tanzania for Danmission siden 2017. Hun er bosiddende i Karagwe, hvor hun arbejder med kirkeudvikling.

Foredraget går i dybden med livet i kirken indefra. I kirken i Tanzania møder vi mennesker, som overvejer, hvordan de bedst forvalter tid og ressourcer og bedst relaterer
til lokalsamfundet. Anna-Marie vil belyse den måde Danmission sammen med kirken i Tanzania udfolder de tre hovedområder for mission: kirkeudvikling, dialog og fattigdom.
Desuden samarbejder kirken med lokale myndigheder om at sikre fred i landsbyer og familier.

Abildgård Eftermiddag med foredrag og hyggeligt samvær. Vi lytter til et spændende og interessant foredrag og drikker kaffe sammen. Pris er 30 kr.

Ophavsret: