KONCERT: Sara Grabow | Abildgård Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KONCERT: Sara Grabow

OKT
12

KONCERT: Sara Grabow


Dato Torsdag d. 12. oktober 2023, kl. 19:30
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
KONCERT: Sara Grabow

KONCERT: Sara Grabow: Sange fra hjertet

Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som sangeren Sebastians datter. Hun er flasket op med poesi og nærvær i sangene, og det ligger dybt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet.

Sara vil med denne koncert kombinere musikken med interessen for fordybelse, klang og store spørgsmål som tro, tillid og fællesskab.

- Hvert kirkerum er unikt. Alle har sin egen klang, og det er min store glæde i livet at synge på rummets præmisser, siger hun og fortsætter - Jeg ville ind til kernen og prøve at finde ud af: Hvem er jeg egentlig, som sanger, guitarist og komponist, når jeg kun har mig selv at ”klinge med”? Jeg tror på, at mere nærvær i et fællesrum (musikalsk som socialt) fremmes af fordybelsen. Kirkerummet eller det sakrale rum er for mig at se et fantastisk sted, der skaber muligheder for at opleve noget ’for sig selv’.

Sara har gennem hele sin opvækst lyttet til sin fars sange – og har nu valgt de sange ud, som har rørt, påvirket, undret og fascineret hende mest. Udover sin fars sange vil Sara også synge flere af sine egne smukke sange.

Med sin klokkeklare stemme og fine guitarspil skabes en fordybet og lyttende atmo­sfære og publikum inviteres til at synge med på enkelte me­lodistrofer og un­derstreger dermed vekselvirkningen mellem det at lytte og at deltage.

Billetter á kr. 100,- sælges på https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/117237

Resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 18:30