Abildgård Eftermiddag | Abildgård Kirke

Dato Mandag d. 13. marts 2023, kl. 14:30
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Abildgård Eftermiddag

Foredrag med Ivar Brændgård, fhv. direktør for TV2 Midt/Vest: Et levet liv set i bakspejlet.

Abildgård Eftermiddag inviterer til foredrag med forhenværende direktør for TV2 Midt/Vest, Ivar Brændgård.

Fra roehakker over sprogofficer til højskolelærer og senere TV-direktør, pensionist og endelig sognepræst.

Han skriver: " Jo ældre man bliver, desto mere klart kan man se sit liv i bakspejlet. Jeg finder ud af, at jeg ikke har nået så meget i kraft af mig selv, og at livsplanlægning er påvirket af mange andre menneskers beslutning. Efter et afvekslende arbejdsliv endte et med vanskeligheder påbegyndt otium med sognepræsteembede, så jeg endelig kunne bruge den uddannelse, jeg brugte 9 år på at erhverve mig".

Arrangementet koster 30 kr., inkl. kaffe og kage.